Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere og stande

Siden opdateres løbende. Hvis du har interesse i en stand til eventet, eller et sponsorat – så kontakt os på mail@streammasters.dk


Kitchn.dk er en af køkkenbranchens frække drenge. De tør at være moderne, og skille sig lidt ud i sit image. Alle elementer er dansk produceret og dansk designet, i Aulum.

Vi har fået en rabatkode på 20% til handel på deres hjemmeside, eller ved køb af hele køkkener!

Brug koden Kitchn4Gamers i gavekortfeltet i indkøbskurven for at få rabatten.

*Kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter, samt produkter fra Quooker. Gælder til 19. september måned 2018.


Hungry.dk er stedet for den sultne sjæl. Kig ind forbi vores Facebook side for at vinde et af de mange Hungry gavekort eller besøg eventet og detag i spændende 2v2 opgør mod vores semi-professionelle pige hold.


Stream Masters er stolte af at støtte op om Wonderbai & team’s mærkesag +1 Chattitude. Vi opfordrer alle til at tale pænt til hinanden på nettet og lige tænke sig om en extra gang, før man sender ‘den’ besked – kunne personen i den anden ende tage det forkert eller er den direkte stødende.


GamerDating er hjemmesiden hvor du kan finde din fremtidige gamer-soulmate, der både vil forstå og dele din passion for gaming. Så fantastiske de nu engang er, får du et spil på Steam til samme værdi som abonnementet koster, hver måned.

Så er det ikke dét værd, at tage et lille smugkig på siden, og måske finde din fremtidige partner, der kan gøre dig GAME OVER på dating markedet? 😉

*man skal være fyldt 18 for at kunne bruge siden


Froggaming er en af Danmarks største producenter af gamer computere, og vælger i år at sponsorere eventet, med blandt andet 10 stage-computere!

Derudover er det også igennem FrogGaming der er leje af computere. DERUDOVER(!!!!) deltager de også med et 2v2 setup i CS samt en stand med salg af diverse hardware!


Playgames.dk er sponsor af årets event. De kommer med rabatkuponer på årets spillede spil, giveaways, præmier og gavekort!

Så husk at kig ind forbi playgames.dk, for at få de bedste priser – direkte igennem en dansk side, med toprating på blandt andet trustpilot.dk!


Gutterne og gutinden fra T-Lan hjælper os til årets Stream Masters. De arrangerer selv Trolhede Lan, og har flere års erfaring i opsætning og netværk. Derfor er vi meget trygge ved at overlade størstedelen af det setup, til netop T-Lan crewet!

Hop ind og giv dem et follow på facebook – de har nogle fede bootcamps for unge mennesker, og et større reelt LAN, hvert år!


FoxGaming.dk stiller i år med en stand, hvor der er mulighed for at købe en masse hardware produkter. Udover en stand, er der også en konkurrence stablet på benene, med præmier fra FoxGaming.dk, i PUBG!

Derudover har FoxGaming.dk valgt at sponsorere årets bobler team, kaldet Fox Stream Team!