Spil

Spil

CS:GO

Counter-Strike:Global Offensive – det klassiske spil med terroristerne mod anti-terroristerne.

Der spilles 5 mod 5, og først til 16 vinder. Der spilles BO1 – og det er VETO hele vejen igennem, til der er 1 map tilbage.

Mappool følger den officielle mappool, den 14. september.

Sejr: 7 point.

I finalen, søndag middag, gælder der andre regler.

PLAYER UNKNOWN’S BATTLEGROUNDS

Det nyklassiske PUBG tog esport verdenen med storm. Den genopfundne “Hunger-Games” spil-genre har væltet Twitch, og blevet en af de mest spillede genrer.

Der spilles stream mod stream – 10 mod 10, i et custom map.

Vinder holdet modtager 7 point.

League of Legends

Et spil der spilles 5 mod 5. Et af de største spil indenfor eSport – men ikke et af de mest populære i Danmark. Men nu skal det ske! Der skal dystes i LoL.

Der spilles 5 mod 5.

Vinder holdet modtager 7 point.

Rocket League

Et spil der spilles 4 mod 4 i Chaos-mode. Da spillet udkom, og stadig den dag i dag, er det et ret unikt og originalt spil. Det kræver virkelige skills, at mestre mekanikken i spillet – og bare det at ramme bolden, og få den i mål, kan være en kæmpe udfordring for en nybegynder.

Der spilles 4 mod 4.

Der spilles BO5, og vinder streamen får 7 point.

Project Cars 2!

Bilspillet der sætter standarden for good fun racing! Et af de mest spillede bilspil på både twitch og steam. 1’eren var en kæmpe succes, og med 2’eren der er endnu bedre, kan det kun blive godt. Så find kørehandskerne frem, og tag rat og pedal med til Stream Masters 2018!

Der spilles 5 mod 5 – og den SAMLEDE TID for alle 5 spillere på hvert hold, bliver lagt sammen. Her findes der en vinder, som bliver tildelt 7 point i mesterskabet.

Der køres 2 forskellige baner på 5 laps, i custom race. “Hjemmeholdet” bestemmer første bane, og “udeholdet” bestemmer anden bane.

Fortnite

Et spil i kæmpe udvikling. Det har været i nyhederne, på alles læber, og på alle dansegulve – over hele verdenen. Spillet er ikke til at komme udenom, og derfor er det også med til Stream Masters. Konceptet der spilles efter, bliver afgjort senere hen.

Sooo – stay tuned for more info!